Vyhľadajte si svoju nehnuteľnosť
V ponuke je 86 nehnuteľností.
3 izbový apartmán s priestrannou terasou - Liptovská Mara
Cena:
dohodou
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Liptovský Mikuláš
Obec: Liptovský Trnovec
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
Orientácia: neuvedené
 
Podlahová plocha: 68 m2
Stav objektu: vo výstavbe
Výťah: neuvedené
Verejné parkovanie: neuvedené
ID inzerátu: 7332
Terasa: áno
Balkón: neuvedené
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Investičné nehnuteľnosti v komplexnom rezorte v srdci Liptova na skok, len 2 minúty pešo, od pláže Liptovskej Mary. Mara Holiday Resort Vám umožňuje byť vlastníkom apartmánu v rezorte plnom zábavy priamo na pláži i na vode, s bohatou ponukou jedinečných služieb na jednom mieste pod Tatrami.

Ponúkaný trojizbový apartmán o výmere 67,59 m2 vhodný pre 6 osôb sa nachádza na 2. poschodí apartmánového domu A. Dispozične pozostáva z predsiene, obývacej izby, dvoch izieb, kúpeľne, samostatného WC a priestrannej terasy o výmere 62,50 m2.

Apartmány predstavujú vynikajúcu investíciu pre tých, ktorí hľadajú bezpečné vloženie finančných prostriedkov do nehnuteľností, ktoré získavajú na hodnote vďaka svojej atraktívnej polohe v nádhernom rezorte s komplexnými službami.

Majitelia apartmánov budú využívať hotelový program, ktorý zaručuje bezstarostné spravovanie apartmánov a možnosť vlastnej rekreácie s komplexnou starostlivosťou.

Vďaka kombinácii rastu hodnoty nehnuteľnosti, príjmu z prenájmu(vyťažovania) a vlastnej rekreácie majitelia môžu dosiahnuť až 25% ročný výnos z ich investície.

Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT.

Maklér:

makler
Ing. Zuzana Štricová
+421 915 204 151

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
Podobné nehnuteľnosti