Vyhľadajte si svoju nehnuteľnosť
V ponuke je 90 nehnuteľností.
Pozemok uprostred prírody na predaj - 683m2 - Lúčky, Ružomberok
Cena:
dohodou
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Ružomberok
Obec: Lúčky
Kategória: Pozemky
 
Plocha pozemku: 683 m2
Vodovod: neuvedené
Umiestnenie Elektriny: neuvedené
Umiestnenie Plynu: neuvedené
Umiestnenie kanalizácie: neuvedené
Dátová prípojka: neuvedené
ID inzerátu: 7304
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj mierne svahovitý pozemok s celkovou výmerou 683 m2. Nachádza sa blízko kúpeľnej obce Lúčky s prístupom priamo z hlavnej cesty spájajúcej obec Lúčky a Dolný Kubín.
Pozemok je vhodný na výstavbu rekreačnej chaty alebo domčeka bez pevných základov, prípadne naň umiestniť mobilný dom. Jedná sa o dve parcely (633m2 + 50m2 podiel na príjazdovej ceste). Na pozemku nie sú zatiaľ dotiahnuté inžinierske siete.

Centrum mesta Liptovský Mikuláš je vzdialené len necelých 30 min autom. Akýmkoľvek smerom sa vydáte, cestou objavíte hneď niekoľko miest, ktoré sa určite oplatí navštíviť, ako napr.: Kúpele Lúčky 5 min, Vodná nádrž Liptovská Mara 15 min, Vodný park Bešeňová je 8min, Vodný park Tatralandia 20 min. Milovníci prírody a turisti si prídu na svoje v obľúbenej Kvačianskej doline a Prosieckej doline. Okolité hory ponúkajú množstvo turistických trás, či cyklotrás. V zimnom období máte na výber hneď niekoľko lyžiarskych stredísk, ako napr. známe stredisko Jasná - Nízke Tatry, Malinô Brdo, Kubínska Hoľa, Roháče Spálená a pod.

Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.

Maklér:

makler
Vítězslav Mareš
+421 918 246 319

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
Podobné nehnuteľnosti